Bergensesteenweg 169 - 1500 Halle
[email protected]

Contacteer mij op
0495 36 69 35

Timmerwerken

De mogelijkheden van en met houten timmerwerken zijn onbeperkt. Kiezen voor een bepaalde houtsoort impliceert kiezen voor bepaalde vormen en stijlen die uitgevoerd kunnen worden. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze vakkennis en onze gedrevenheid, kunt u 100% zeker zijn van een piekfijn resultaat dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wat wenst u nog meer?! 

Onze dienstverlening

Een veranda op maat, een carport die afwijkt van de standaardmaten of een exclusieve luifel aan uw voordeur: geen opdracht is onmogelijk. 

Bij Schrijnwerkerij Stefaan Desmet kunt u onder andere terecht voor onderstaande zaken:

Klassiek/modern

Hout blijft een natuurlijke en noodzakelijke grondstof. De relatief makkelijke bewerkbaarheid van hout zorgt ervoor dat uw creativiteit kan zegevieren en bovendien is het mogelijk om verschillende stijlen – van een klassieke look tot een moderne variant – te creëren. Mits een goede behandeling en nauwkeurig onderhoud, kunt u jarenlang genieten van uw timmerwerk. 

Contact

Heeft u grote (ver)bouwplannen waarbij timmerwerken aan te pas komen? Weet u niet goed van welk hout eerst pijlen maken?  Of hebt u interesse of een vraag over ramen en deurengyprocwerkengaragepoortentimmerwerkenmeubels op maat en inbouwkasten? Neem gerust contact op voor meer informatie.