Bergensesteenweg 169 - 1500 Halle
[email protected]

Contacteer mij op
0495 36 69 35

Keukens en meubels op maat

U houdt niet van kasten met een basisontwerp zoals er dertien in een dozijn zijn? We geven u geen ongelijk. Bij Schrijnwerkerij Stefaan Desmet kunt u unieke en op maat gemaakte inbouwkasten laten maken die uw pand karakter geven en naadloos aansluiten bij de sfeer van uw interieur. 

Of u nu een particulier of ondernemer bent; een goede eerste indruk maken wanneer u gasten ontvangt, is altijd prettig. Daarom hechten we veel belang aan het perfect uitwerken van uw droomontwerp. Met oog voor detail zorgen we ervoor dat uw meubels op maat één coherent geheel vormen met uw interieur. 

Droomt u van een prachtige ingebouwde dressing waarin u uw collectie kleren en schoenen makkelijk kunt herbergen? Voor ons is geen wens te complex om uit te voeren. U licht uw plannen toe, wij zetten ze vervolgens op papier en realiseren ze precies zoals u voor ogen had. 

Alle binnenschrijnwerken worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats en volgens uw wensen. Of u nu als particulier of als bedrijf beroep wil doen op onze diensten: met onze expertise en gedrevenheid staan wij sowieso voor u klaar.

Contact

Voor het opstellen van een offerte of een tijdsindicatie op maat, maakt u best meteen een afspraak. Na een bespreking op locatie gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Of hebt u interesse of een vraag over ramen en deurengyprocwerkengaragepoortentimmerwerkenmeubels op maat en inbouwkasten? Neem gerust contact op voor meer informatie.