Bergensesteenweg 169 - 1500 Halle
[email protected]

Contacteer mij op
0495 36 69 35

RAMEN EN DEUREN

Ramen

Ervaren werkmannen die met de nodige kennis en kunde uw ramen en deuren plaatsen en daarbij de scherpste prijzen hanteren; dat is wat u mag verwachten als u beroep doet op Schrijnwerkerij Stefaan Desmet. Wilt u besparen op uw energieverbruik en opteert u daarom voor dubbelglas? Zijn uw ramen beschadigd en gaat u meteen voor splinternieuwe exemplaren? Voor alle klussen aan uw ramen en deuren, moet u bij Stefaan Desmet zijn! 

We voorzien al onze klanten van het nodige advies over de geschikte materialen voor uw woning en houden daarbij steeds rekening met uw voorkeuren en wensen wat betreft het esthetische aspect. Onze ramen en materialen voldoen bovendien aan de strengste eisen en beloven dan ook kwaliteit en functionaliteit. Uw taak in het hele proces? Een houtsoort en model uitkiezen. Wij zorgen vervolgens voor de finishing touch. 

Deuren

Binnendeuren, buitendeuren, gelakte deuren, … Al onze deuren worden volledig afgewerkt geplaatst zodat u na het plaatsen ervan zelf niets meer hoeft te ondernemen voor een prachtig resultaat. Heeft u zich een moderne stijl eigen gemaakt wat betreft uw woning, of houdt u er eerder een klassieke stijl op na? In ons uitgebreide gamma van deuren vindt u ongetwijfeld waarnaar u op zoek was.    

Naast binnendeuren kunt u bij Stefaan Desmet ook terecht voor het plaatsen van uw inkomdeuren en voordeuren. We hanteren unieke en moderne technieken en garanderen een optimale kwaliteit aan correcte prijzen. Onze gekwalificeerde vakmensen met jarenlange ervaring in de schrijnwerkerij, zorgen moeiteloos voor de professionele plaatsing van elke deur! 

Contact

Heeft u vragen? Wenst u een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte te ontvangen? Of hebt u interesse of een vraag over houten trappen, gyprocwerken, garagepoorten, timmerwerken, meubels op maat en inbouwkasten? Neem gerust contact op voor meer informatie. Bij Schrijnwerkerij Stefaan Desmet in Halle staan we voor u klaar met deskundig advies.