Bergensesteenweg 169 - 1500 Halle
[email protected]

Contacteer mij op
0495 36 69 35

Houten trappen

Een degelijke constructie is cruciaal om de veiligheid van uw trap te kunnen garanderen. Stefaan Desmet berekent, tekent en plaatst de ideale houten trap voor uw woning en slaagt er steeds in om design en comfort hand in hand te laten gaan. Zodra u uw keuze heeft gemaakt uit ons grote aanbod houtsoorten, afwerkingen en andere mogelijkheden, gaan wij voor u aan de slag. Een trap is een investering voor het leven, dus enkel de meest kwalitatieve en duurzame materialen zijn goed genoeg. 

Alle binnenschrijnwerken worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats en volgens uw wensen. Of u nu als particulier of als bedrijf beroep wil doen op onze diensten: met onze expertise en gedrevenheid staan wij sowieso voor u klaar.

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft over de mogelijkheden die we bieden wat betreft houten trappen! Of hebt u interesse of een vraag over ramen en deurengyprocwerkengaragepoortentimmerwerkenmeubels op maat en inbouwkasten? Neem gerust contact op voor meer informatie.