Bergensesteenweg 169 - 1500 Halle
[email protected]

Contacteer mij op
0495 36 69 35

INBOUWKASTEN

Maatwerk voor uw unieke woning

Van keukenkasten op maat tot kasten die naadloos aansluiten bij de indeling van uw badkamer; als professionele schrijnwerker creëren we prachtige meubels op maat van elk interieur. Voor we aan het echte werk beginnen, zorgen we voor een nauwkeurig ontwerp en precieze opmetingen om een minutieuze afwerking op maat van uw ruimte en uw budget te kunnen garanderen. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, zult u gauw genoeg merken aan de scherpe prijs die u betaalt voor onze degelijke materialen! 

Verder verdiepen we ons bij Schrijnwerkerij Stefaan Desmet voortdurend in de laatste trends en nieuwe technologieën binnen ons vakgebied. Alleen op die manier kunnen we u te allen tijde de service bieden die u verdient. 

Alle binnenschrijnwerken worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats en volgens uw wensen. Of u nu als particulier of als bedrijf beroep wil doen op onze diensten: met onze expertise en gedrevenheid staan wij sowieso voor u klaar.

Contact

Wilt u graag vakkundig advies op maat van uw project? Wij helpen u graag op weg. Of hebt u interesse of een vraag over ramen en deurengyprocwerkengaragepoortentimmerwerkenmeubels op maat en inbouwkasten? Neem gerust contact op voor meer informatie.