Contact

Contact

Hang uw kleren we in uw inbouwkast op maat

U houdt niet van kasten met een basisontwerp zoals er dertien in een dozijn zijn? U kan bij ons unieke en op maat gemaakte inbouwkasten laten maken in Halle die uw pand karakter geven en naadloos aansluiten bij de sfeer van uw interieur.

Of u nu een particulier of ondernemer bent, u krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te bieden. Daarom is het belangrijk om uw droomontwerp tot in de details uit te werken. Daarbij verliezen we geen detail uit het oog zodoende dat uw inbouwkast één geheel vormt met de rest van uw interieur.

Ingebouwde dressing

Een prachtige ingebouwde dressing of vestiaire met aparte schuifdeur? Zo eentje waarin alle ruimtes nuttig worden ingevuld en u al uw kleren én schoenen makkelijk kwijt kunt. U stelt de vraag, geeft uw plannen weer en wij zetten ze op papier en realiseren het in de praktijk.

Contact

Voor een offerte, planning en tijdsindicatie op maat, maakt u best meteen een afspraak. Na een bespreking op locatie kunnen snel de handen uit de mouwen gestoken worden. Neem uw telefoon.

Desmet Stefaan
Contacteer ons!
02 899 00 91