Contact

Contact

Hoogstaande gevelbekleding als visitekaartje van uw woning

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan estetische en creatieve gevelmaterialen, en aan de uitvoering ervan. Elk gebouw krijgt de uitstraling dat het verdient. Residentieel, nieuwbouw of renovatie. Voor gevelbekleding in Halle zijn we voor u de juiste partner.

Werkwijze

Vooraleer we aan uw gevelwerken beginnen, gaan we deze afkappen en reinigen met de hogedrukreiniger. Bij renovatiewerken worden holle delen opgevuld. Indien u wenst kunnen we ook pur of rotswol plaatsen voor het isolatiegedeelte.

Kleuren/texturen

Bovendien kan u elke gevel de ‘look en feel’ geven die u wenst dankzij de ruime waaier aan kleuren en texturen. Het omvangrijke assortiment biedt de keuze uit tal van designs en alle denkbare kleuren. Daarnaast wordt u gevel behandeld met siloxaan (tegen vochtigheid) en plioliet (glad zonder oneffenheden).

Contact

Bent u benieuwd naar wat we voor uw gevel kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en we helpen u graag verder. Vanuit Halle zijn we actief in een straal van twintig kilometer.

Desmet Stefaan
Contacteer ons!
02 899 00 91